vrijdag 5 april 2019

Reisje

 Morgen een ritje IRL. Moet ergens in de buurt van Brasov zijn. Iets van twee uur rijden als ik rond Brasov niet verdwaal in het netwerk van ringwegen. Mariana is al die kant op. Af en toe is het een genot dat we eigen auto's hebben. Het is de jaarlijkse reünie van de jaargenoten waarmee ze gestudeerd heeft. Ook dat was in Brasov, maar het is toevallig dat dit samenvalt. De mensen zitten aardig over het land verdeeld mn in de zuidelijke helft.

 Na toegezegd te hebben, dat ik wel mee zou gaan, werd het uitje ineens opgekrikt van een avond naar een weekend van vrijdagmiddag tot zondagmiddag. Dat was me te gortig. Aardige mensen, maar ik heb niks met reünie's en ben ook geen deel van die jaarclub geweest tijdens mijn studie. Ik ga dus morgenmiddag en kom zondagochtend vroeg weer terug. Een avond tafelen en overnachten is te doen. Bijkomend voordeel is, dat niks voor de honden geregeld hoeft te worden.

 Mooi plek Brasov en omgeving. Begin mei moeten we er weer zijn vanwege een bruiloft. Dat is geen 'moeten', dat is vrijwillig. Je wordt uitgenodigd en dan verondersteld te betalen. Dat is hier al eerder de revue gepasseerd. Desondanks heb ik er wel zin in. Het zijn vriendelijke mensen en een sociaal netwerk kost nou eenmaal wat en niet alleen moeite.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten