vrijdag 19 april 2019

Voldaan

 Als ik me nou nog ff de tuin in krijg èn daar wat meer zou doen dan kijken, zou het de perfecte dag benaderen. Tsjoe, kapot, dus die tuin zie ik niet meer lukken. Ja, dat kijken wel, maar meer niet. D'r moet vanalles bedacht en gekozen worden. Zijn toch al niet de meest vlotte bezigheden. Alleen spitten is nog een slagje erger. Morgen weer. En dan iets met kippegaas en het slijpen van de kettingzaagkettingen. Dan kan er morgen nog zo'n dag tegen aan. Drie van de zeven ... waar gaat dat naar toe?

 Het verzagen van de boomstamdelen trouwens goed doorstaan. De nekslag voor mijn rug, niks speciaals maar wel de seinen op rood, was het naar binnen rijden van de gezaagde delen. Normaal gesproken zou ik ze hebben laten liggen tot ze volgende week in stookbare delen waren gehakt. Maar ik ken mijn Pappenheimers inmiddels een beetje. Met de kapotte straatverlichting is het de kat op het spek binden, als ik de gezaagde delen laat liggen.

 Niet dat ik toestanden vrees met 'paard-en-wagen'-transporten door zigeuners. Niks is wat dat betreft onmogelijk, maar de kans dat iemand van de buren gebruik maakt van de gelegenheid, schat ik een stuk hoger in. De gelegenheid maar niet bieden. Als ze zo nodig hun houtvoorraad willen aanvullen nemen ze maar de onverzaagde meters mee, daar heb ik tenminste nog geen werk aan besteed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten