donderdag 18 april 2019

Voortgankelijk

 Ga ik me nog tegen de Notre Dame aan bemoeien of meer wat er van over is? Nee, voor mij is dat hoofdstuk gesloten. Geschiedenis. Afgelopen. Voorbij. Ik vrees, dat ik over 10 of 20 jaar kan zeggen: "Zie je wel, ik zei het je toch!" Mocht ik er dan nog zijn, is dat in elk geval al mooi meegenomen.

 Is het interessant, dat ik garage no. 11 heb gekocht vanavond? Nee, absoluut niet. Daar ga ik niet alleen niet over uitwijden, ik ga er zelfs in het spel voorlopig niks mee doen. Ik zoek en niet alleen in de digitale truckerswereld. Net als in de woonwerkelijkheid is het casco & Co zo goed als gerealiseerd en komt het tijdperk van de fijnafstelling en afwerking om de hoek kijken. Dat vergt omschakelen en laat dat nou niet mijn sterkste kant zijn.

 Dat er mensen zijn, die dat allemaal op voorhand weten te bedenken, het realiseren en dan in iets intrekken wat helemaal 'Af' is, daar kan ik me weinig bij voorstellen. Zelfs in de grove lijnen is het 'er bij blijven' om te voorkomen dat origineel bedachte plannen uitgevoerd worden, die bij nader inzien niet zijn wat het zou moeten zijn.

 We zijn hier nu 5/6 jaar bezig en het is een knappe prestatie, dat het meest van wat gerealiseerd is, nog steeds met de wensen en ideeën in mijn hoofd overeenkomt en er niet al een reeks verbouwingsplannen op stapel staat. Wat is dat? Dynamiek? Getemd, dan wel. Of gewoon niet weten wat je wilt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten