woensdag 17 april 2019

Opschakelen

 Of het comprimeren van een dag een een dagdeel gaat lukken, weet ik nog niet zo, maar ben lekker bezig. Me geeneens de tijd gegund om de bloggen. Nu wist ik ook niks te verzinnen, dat scheelt natuurlijk. Goed begonnen. Lekker gelopen. De werklui (èn mezelf) van koffie voorzien. De wasmachine opgestart. Boodschappen gedaan. En tussendoor mijn Volvo FH750 Globetrotter XL een dagrit richting z'n bestemming verplaatst.

 Bijna zoiets als een gewenste routine. Het regent, dus ik hoef me niet met tuin en/of buiten bezig te houden en dat ga ik niet doen ook. De afwas zometeen en dan verder met het soppen van de keuken, waar ik inmiddels alweer wat weken geleden enthousiast aan ben begonnen maar halverwege is blijven steken. Me kortom langzaam in de richting werken van meer en nwe mogelijkheden. Het is een beetje jammer, dat de klad in het werken in de tuin is gekomen. Maar dat is het nadeel van stressloos werken. Het kost zeeën met tijd door de te genieten rust maar ook door de tijd die opgeslokt wordt door wat er allemaal tussendoor fietst.

 Vanaf morgen trekt het weer bij en zijn de omstandigheden ideaal voor een inhaalslag. Misschien is dan zelfs de bestrating 'af' en kan het oude meubilair van Mariana's oma eindelijk onder het plastic vandaan in de tuin en naar de schuur verplaatst worden. Ruimte, zicht èn meer tuin. Ik kan maar moeilijk wachten. Goed teken. Beter dan het mijn reet zou roesten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten