woensdag 17 april 2019

Recapituleren

 De dag voorbij voor ik het goed en wel in de gaten had. Je zou nu iets van blessuretijd moeten kunnen regelen en dan de tijd oprekken, zodat er iets bij komt zonder dat het ten koste gaat van de nacht. Maar ja, als mensen al een probleem maken van het tweemaal per jaar verzetten van de klok, zal dit er wel nooit inzitten, ongeacht of het te realiseren is of niet. Morgen verder dus. De take_02 van vandaag.

 Boodschappen zijn gedaan, daar hoef ik me morgen niet mee bezig te houden. Wel koken, maar dat is een ander verhaal. Verder blijft de wasmachine in 24 sukkelen. Iets met de watertoevoer. Dacht dat ik het laatst had opgelost of in elk geval verbeterd. Ik ga het ding niet weer demonteren. Tijd dat mijn machine hier aangesloten wordt.  Een deel van de verpotte plantjes oogt knap miserabel. Toch zonde van al die zorg en tijd, die het kost, als ze vervolgens wegkwijnen.

 Wat is er nog meer? O ja. Prada en Mopke hadden vanavond onderweg een stevig meningsverschil. Dat er geen bloed vloeide, heeft me verbaasd. Het jonkie en de bazin .... oooee. Stap daar maar tussen. Nou, dat heb ik niet gedaan. Wel één van beide bij de achterpoten gepakt en van de ander afgetrokken en dat driemaal ... Nog verbazingwekkender dan het ontbreken van bloed, was, dat geen van de honden wegliep. Aan de riem houden en ingrijpen ging niet samen, dus die riemen maar losgelaten. Maar geen van de gezusters peerde 'm, ook de vechtersbazen niet, nadat ze er uiteindelijk genoeg van hadden. Is dat positief?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten