maandag 15 april 2019

Vooruitgang

 Geen verkeerde dag. Een hoop gedaan. Nog niet zo'n dag waar je er één van per week van zou moeten hebben om de rest van de week een beetje te kunnen freewheelen maar een aardig end in de goeie richting. Ondanks gisteren en sowieso de afgelopen week gaat het helemaal niet zo verkeerd. Het voelt zo tenminste niet aan. Het is al een tijdje alsof er actie in de lucht hangt en in wat ik doe zit zowaar iets, wat je van enige vorm van richting zou kunnen betichten. Nu over die verdomde drempel heen en vol op de slepende zaken duiken.

 Morgen eerst mijn APK en dan verder met het straktrekken van mijn omtrekkende bewegingen. De tuin heeft goed gedaan. Nu alleen erbij blijven en het onkruid niet de gelegenheid geven de overhand te verkrijgen. Vandaag zwaar zwart plastic gekocht om bepaalde delen af te dekken en zo hopelijk het onkruid op iets van twee perceeltjes onder controle te houden, ook als ik er dit jaar niet veel niet mee ga doen, met die veldjes. Het is een aanvulling op de strobedekking en het groenbemesten.

 Vandaag ook de kettingzaag schoongemaakt. Is volgens mij de eerste keer in al die jaren, dat ik met zo'n machine werk, dat ik aan het begin van het seizoen de machine schoonmaak en test ipv morgen of overmorgen als een wilde aan de starter sta te rukken en de boel natuurlijk verzuip met alle navolgende ellende vandien. Ook zo'n klein dingetje dat het idee ondersteunt, dat ik bezig ben in de goede richting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten