donderdag 12 mei 2016

Vervolmaken

 Gisteren de dag de dag gelaten en niet geprobeerd om op de valreep nog vanalles gedaan te krijgen. De afzuigkap nog en dan is de keuken de eerste ruimte in huis, die de gewenste inrichting heeft gekregen. Het opvullen van twee verloren ruimtes met een rek voor kookboeken en meer niet meegerekend. En dan vergeet ik nog het laatste gat in het front van de keukenkasten.

 Wat eerst uitzag als een missende tand in een verder gaaf gebit, valt me nauwelijks meer op. Neemt niet weg dat de plek, opengevallen door een 'last minute' verandering van het aanrecht nog steeds opgevuld moet worden met een extra, want nooit ingeplande inbouwkast. Gaat nooit meer perfect worden, omdat de wegen van leverancier en producteur zich hebben gescheiden. Dus straks een eye-catcher in glimmend zwart met matglazen front ipv rustiek crêmekleurig hout met zichtbare nerf. Meer in de lijn met de apparatuur dan met de andere kasten.

 Ik geloof, dat ik daarmee -qua keuken- alles gehad heb. Kan eindelijk de meuk een definitieve plek krijgen. Gaat nog wringen worden, want als iets inmiddels duidelijk is geworden, is het de zee aan ruimte, die ik in Fankrijk niet alleen tot mijn beschikking had, maar ook heb gebruikt. Ondanks de zeer ingrijpende selectie bij het vullen van de verhuisdozen is het een uitdaging om het meegenomene van een plek te voorzien. En dan heb ik het in feite pas over mijn zooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten