woensdag 25 mei 2016

Spiegeling

 Hoe dronken moet je zijn om je spiegelbeeld 'voor' te willen laten gaan?? En niet eenmaal maar er meerdere malen op aandringen. Oogde een beetje als een kat, die blaast naar zijn spiegelbeeld. Sowieso zijn de dierenfimpjes op YouTube leuker dan die waar mensen het onderwerp zijn, maar deze dronken meneer liet me verbijsterd achter.

 Spiegel over de gehele wand. Je ziet er dus de hele winkel in terug èn jezelf van top tot teen. En dan aan jezelf vragen of je 'uit de weg wilt gaan' of zoiets. Daar sta je dus, een paar cm van 'elkaar' verwijdert. Een afstand die, de gebrekkge coördinatie van dronken mensen kendende, meestal niet voldoende is om niet tegen elkaar aan te botsen. En dan een discussie met die ander beginnen.

 Zou het kunnen, dat mensen het fenomeen spiegel niet kennen? Een supermarkt is nou niet bepaald een uithoek in een of ander tropisch oerwoud.

 De filmer had de man niet moeten attenderen op zijn situatie. Ik had wel willen zien of en hoe hij erachter was gekomen, dat hij tegen zichzelf bezig was. Kortom het interessantste deel is niet gefilmd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten