dinsdag 31 mei 2016

Massage

 De kop is d'r af en ik ben het gelijk zat ook. Geen goeie combi. Verder met begrip en beleid. Beetje freewheelen, wat aandacht voor mezelf, nog een koffie en dan de volgende étappe: de grote stukken. Dat gaat lekker vlot en zal niet het probleem zijn afgezien van het slepen en zweten. Al het kleine grut erna zal meer energie en vasthoudendheid kosten.

 Forceren lijkt me vooralsnog een overdreven benadering. Maandag aanstaande moet de kamer geruimd zijn. Maar ondertussen zou ik graag ook nog wat andere dingetjes doen, dus helemaal de vrije hand en zien wanneer het eindelijk een beetje willen lukken, is niet echt de bedoeling. Vandaag en misschien morgen nog wat van die laatste restantjes, waar ik vandaag op het eind geen zin meer in heb, meer tijdverspilling zit er niet in.

 'Bezig blijven' is het adagio, al is het maar om niet in slaap te vallen. Ik zou me zo aan een pré-siësta kunnen overgeven. Past bij het Mediterraan aandoende weer. Voelt helemaal Italiaans aan, maar dan zonder hulp van een paar campari-soda. Die koffie, dat lijkt me een goed idee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten