donderdag 19 mei 2016

Fleurig

 Na de ochtendroutine in de auto gestapt en het dorp voor de stad verruild. Er moesten spullen omgewisseld, dingen gekocht, natuurlijk buiten de deur worden gegeten en sindskort ook iets met een mogelijk nieuwe tractor. Tweedehand natuurlijk, maar wel eentje waar je meer werkuren mee kunt draaien dan er aan gesleuteld moet worden.

 In de klussuper, ach wat, in iedere super is het om moeiijkheden vragen als je Mariana de vrije hand geeft. Maar in deze tijd van het jaar over de tuinafdeling lopen zonder haar te blinddoeken is regelrechte waanzin. Bloemen in alle soorten, maten en kleuren. Daar valt niet tegenop  te sturen. De station zou drie keer zoveel ruimte kunnen hebben en dan was er nog, iedere keer weer, te weinig plek voor wat prachtig, uitzondelijk en bijna zelfs noodzakelijk wordt genoemd. En zoals bij alles heb je geen plek en zoekt naar een produkt, maar je koopt een produkt en zoekt vervolgens een plek. Wij verschillen en niet alleen hierin. Gelukkig heeft mijn auto zo z'n ruimtelijk beperkingen.

 Na een aangename lunch, gestruin over de markt, die inmiddels weer op volle oorlogssterkte is, en wat meer en vooral minder noodzakelijke boodschappen in de Auchun nog ff een tractorhandelaar meegepikt om de zien, wat voor waar je voor welk geld krijgt. Weer te laat terug voor de honden. Gelukkig zijn zij daar makkelijker in dan ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten