woensdag 11 mei 2016

Thuiskomen

 Ouwe stramienen nemen het roer over. Voor het eerst sinds 2 weken 's nachts wakker geweest en vanochtend ook de eerste opdringerige gedachten net na het ontwaken. Is niet wat ik nu het 'prettige thuis gevoel' zou willen noemen. Maar soit, was ongetwijfeld een vooruitlopertje op de invulling van vandaag.

 We gaan links en rechts onze neus laten zien en stilgevallen procedures nieuw leven in blazen. Bed, kleerkast, douchedeur, vloerverwarming, aanrechtrand, dampgenerator, laatste tegels voor de tegelkachel, herstel keldervloer en muren. Gaat allemaal vast niet voor het weekend gebeuren, dus tijd genoeg om zelf aan de slag te gaan met tuin, binnenplaats, electra en inrichting. Het is als een koude douche, maar beter nu dan na een hoop getreuzel. Zou prettig zijn als dit allemaal afgerond is, voordat we de volgende étappe ergens in juli opstarten.

  En nu we toch met opsommen bezig zijn: koffiemachine (Boekarest), serviesgoed (Cluj), belachelijk grote Tv (Sibiu) en een afzuigkap met speciale ophanging (?) ... de laatste grote uitgaves voordat we de kalme, bescheiden en naar zelfvoorziening (Niet lachen!) strevende levensdraad oppakken.

 En tenslotte een afsluitend bezoek aan de oude plek in Frankrijk, achter de verkoop aan van het laatste restant bij Boussac en de verloren gegane bezoekregelmaat aan Utrecht herstellen. Als ik dat zo zie, krijg ik de neiging om de tijd een week terug te draaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten