maandag 9 mei 2016

Briefing

 Nog niet gevonden, maar er wel aan begonnen: mijn draai. De temperatuur is ruim de helft lager dan twee dagen geleden, terwijl bij vertrek de waarden in Roemenië nauwelijks onder deden voor de temperatuur op de Seychelles. Ik heb koude voeten, ondanks schoenen en sokken ipv enkel slippers. Hoe was het ook weer met het weer? Het kan verkeren. En niet alleen met het weer. Maar alles op z'n tijd.

 De honden zijn blij met mijn aanwezigheid. Wat mij weer deugd doet. Vannacht niks gemerkt van het slapen. Een gat tussen voor tienen en na zevenen. Het blog bijgewerkt. De foto's overgeheveld naar het tablet. De koffers wachten nog op uitpakken. De vanochtend tegengekomen rust houdt me nog steeds gezelschap. Kattenbak opgeschoond. Mail afgehandeld. Post nog niet bekeken op die ene echt belangrijke brief na; de registratie van mijn C5 in Roemenië.

 Er wordt wat ongeduldig gepopeld in de wachtrij, maar voor vandaag blijft het hier bij. Misschien de koffers nog. De drollen wegscheppen, die in de weg liggen, Een paar boodschappen doen kan geen kwaad. En links en rechts de stand van zaken opnemen. Mn de tuin. Aan die schrik, ben ik nog niet toe, denk ik zo.

 De eerste vloedgolf redelijk doorstaan. Geen blindelingse duik in openstaande zaken, maar ook geen wegkruipen voor wat gewoon onderdeel is van mijn bestaan hier ter plekke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten