zondag 1 mei 2016

Arriveren

 Aankomst. De privé-overtocht is ergens in de correspondentie verloren gegaan. gelukkig geen massale toestanden. Drie stellen en vijf man personeel. Vriendelijke ontvangst. Een beetje overdone naar mijn smaak. Vanwege het vroege tijdstip tijdelijk een ander onderkomen. Moe. Geslapen.

 Na eenen op besproken plek: waterpoolhouse of hoe het ook mag heten. Uitgebreide uitleg. Mooie plek. Paradijslijker kan moeilijk. Zou vooral een kwestie van buren op een serieuze afstand zijn.

 Eiland is rustig en kalm maar volgeplempt van huisjes. Ook de kring in het water is hutje-mudje. Letterlijk. En als je bij je eerste blik naar de buren ziet, dat je buurman een blowjob krijgt, gelukkig geluidloos, zit je wat mij betreft te dicht op elkaar cq kon de afscheiding beter. Leuk dat die mensen het zo naar hun zin hebben .... Mij ontbreekt de behoefte daarvan mee te moeten/kunnen genieten.

 Maar de kamer cq huisje is grandioos. Zwembad(je) erbij, terras, etc. Prachtig uitzicht over het water. Je weet dat het bestaat, hebt ervoor gekozen, maar kunt het ook ter plekke maar moeilijk geloven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten