vrijdag 19 juli 2019

Storend

 Een goede start door onverwachts bezoek en weersomslag omzeep geholpen. Morgen weekeinde met allerlei in de lucht hangende plannen. Zondag is zondag en hetzelfde geldt voor maandag. Draden oppakken op maandag heeft zo zijn risico's. Animo en het begin van een opbergoplossing over het weekeinde zien te tillen. Me misschien zelfs op zondag aan bezondigen. Maar laat ik niet vooruitlopen. Slechte ervaringen mee.

 Kan me in de tussentijd bezig houden met het uitwerken van de tijdens de lunch bedachte opbergoplossing. Een aanbouw, maar op een manier die niet direct in het oog springt, want anders is het behalve van de potgerukt ook gewoon een verkrachting van de paleisachtig herbouwde schuur. Misschien ook eerst maar eens zien om hoeveel telefoonpalen en oude balken het gaat, voordat we met puisten maken beginnen. Weggestopt of niet.

 Als de bewolking het water geven heroverweegt, kan na de hondenronde in elk geval aan één kant van de tuin het te ruimen hout helder òf geruimd zijn. Of ik dan de boel ook nog ga verleggen, dwz een volgend stuk tuin vrijmaken of daar voor dit jaar verder vanaf zie, zal ik mijn gedachten eens rustig om heen laten cirkelen, terwijl ik met het onkruid vrijmaken van de andere kant begin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten