vrijdag 26 juli 2019

Debieliseren

 Gelukkig ben ik het niet alleen wiens broek afzakt van het eindeloze getut in de media en naar het schijnt ook op Tv. En het houdt niet op. 'Mannen de korte broek mag weer. Èn zó draag je 'm', 'Hoe de drankjes koel krijgen èn houden', 'Zo help je de tuin door de hete dagen heen', 'Wat kun je beter wel (en niet) drinken in de zomerhitte', 'Vrienden kwijt op een festival? Zo vind je ze zonder telefoon terug', 'Zo overleef je tropische omstandigheden op een festival'.

 "Wij hebben gewoon lekker gezwommen en gebarbecued gisteren, en daarna zonder noodlottige gevolgen naakt geslapen MAAR DAT WORDT OOK AL AFGERADEN. Hou toch op man, met al die schuld en schaamte en prekerige bangmakerij. Dat de Jineks en Hiemstra's en al die andere televisiedominees en courantenpredikanten van deze wereld zo dringend op zoek zijn naar zingeving, daar hoef je de rest van het land toch niet mee te geselen?" (GeenStijl, 26-07-2019)

  De nacht was ook niet buitengewoon waarm, nee, de nacht was de heetste (!) ooit. Nou, ik heb wel hetere nachten meegemaakt, maar dat wordt vast niet bedoeld. Ik krijg er een punthoofd van. Misschien een aardig idee voor een artikel over hoe je al die prseudo-goedbedoelde en vooral volkomen overbodige adviezen het best kunt negeren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten