vrijdag 26 juli 2019

Opsteker

 Heerlijk om bezig te zijn op een manier, die de gedachten geen kans geeft om te ontsnappen in verkeerde richtingen. Weet helaas niet wat de specificaties van dit bezig zijn precies inhouden. Soms werkt het en soms niet, zonder daar enige sturende invloed op te hebben. Maar lekker een uur bezig geweest en geen fractie van een gedachte verspild aan ongewenste onderwerpen.

 Het is minder warm dan gedacht. In Nederland zouden ze over tropisch spreken, ik hou het meer op een 'het had wat warmer mogen zijn'. Voordeel is, dat ik eerder dan gepland in de benen ben gegaan. Ff warmlopen voordat ik de maaier ter hand neem en voor sauna-effecten ga. Zonder buitenaardse invasie, problemen met de maaier of een plots happerend fysiek moet de tuin aan het begin van de avond prachtig plat gemaaid en overzichtelijk uitzien.

 Direct de neiging om meer te willen, maar indachtig de afstraffing van inmiddels alweer iets van 2 mndn geleden, hou ik het op 'Ik zie wel'. De tweede stapel sloophout lonkt, maar loopt ook weer niet weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten