zaterdag 13 juli 2019

Coördinatiegebrek

 Ha, ha, grote instanties. Grote Franse instanties. Jaren geleden ooit bij de vernieuwing van mijn bankpas annex creditcard een flex-crediet of hoe ze het ook noemden in mijn maag laten splitsen. In feite niks meer of minder dan de mogelijkheid om 1000 euro uit te geven, als je ze niet hebt. Nooit iets mee gedaan, maar op gezettte tijden steeds weer een overzicht gekregen van het gebruik en de stand van zaken. 0,0 en 0,0.

 Bij een volgende pasvernieuwing geprobeerd om van die onzin af te komen, maar dat gaf zoveel werk, de nwe pas ligt dan nl altijd al klaar, dat ik dat uiteindelijk maar heb laten zitten. Kosten schenen er verder niet aan verbonden, wat ik betwijfel, dus laat maar waaien.

 Inmiddels een jaar of zo geleden mijn Franse rekening opgeheven. In feite werd die rekening gewoon opgeheven, omdat ik niet aan de regeltjes voldeed, er niet aan kon voldoen. Krijg ik nu, weliswaar vanuit Parijs en niet meer vanuit Bordeaux een overzicht van de stand van zaken van mijn flex-crediet. Zoals altijd nul gebruik, 0,0 saldo. Mij is het een raadsel hoe dat kan. Rekening bestaat niet meer, pas is uit de roulatie en dat alles zwart op wit bevestigd. De achterkant weet blijkbaar niet wat de voorkant heeft geregeld ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten