zondag 21 juli 2019

Vermoeiend

 Honden gedaan, koffie gehad maar wakker worden, ho maar. Zo'n dag als gisteren hakt er in. Snap niet hoe een oom van mij voorbij z'n tachtigste nog steeds naar Karinthië reed. Mèt caravan!! Moet een hopeloze weggebruiker zijn geweest, maar daar gaat het nu niet om. Hij deed er op het laatste wel drie dagen over, maar toch. Le Chalard - Utrecht was de laatste jaren al goed voor knikkebollen in de brasserie van Kareltje. Met een beetje geluk ongeveer dezelfde rij-inspanning als gisteren, maar vaak ook nog iets meer. En ik was toen en ook nu nog lang geen tachtiger.

 Gelukkig word ik er niet chagerijnig van of zoiets, maar ik ben het dan wel goed zat. Maar goed, het eindpunt moet gehaald worden en gisteren was dat het bed in Coves. Eenmaal ter plekke ben je er in feite nog niet. Wel aangekomen maar het gezoem in je hoofd en de vertunneling van je blik moet je nog kwijt zien te raken. Eenmaal in bed gelukkig nergens last van gehad. Druk bezig geweest in hotelachtige sferen. Maar dat is tegenwoordig eerder regel dan iets bijzonders

 Goed dat het zondag is. Een 'hoef.niks'-dag waar ik me meer en meer aan probeer te houden, nu de week steeds drukker en actiever wordt. Alleen voor de verzorging van de tuin maak ik een uitzondering. Maar niet voordat het avond is. In de tussentijd ga ik het lekker leeg en ledig houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten