donderdag 11 juli 2019

Populariteit

 Regelmaat kun je het niet noemen, maar af en toe kijk ik eens naar de pageviews over de laatste mndn. Één ding knalt er direct uit. 'Trending' ben ik zeer zeker niet. Sterker nog, sinds de piek van dik 2500 (Sssst!! Dat is per mnd) eind zomer vorig jaar is het alleen maar minder geworden. Op het moment schommelt het rond de 2000. Toch 20% minder om het een wetenschappelijk tintje te geven.

 Aan het Italiaanse interesse ligt het niet. Afgezien van een zeldzame onregelmatigheid worden uit die hoek al bijna twee jaar om de dag om en nabije de 90 pageviews gerealiseerd. Ik kan er nog steeds geen koek van bakken, maar het is geen pornosite die hengelt naar kijkers of een andere site met google-omzeilende neigingen. Voor de rest is het vnl Nederland en Duitsland en in mindere mate Frankrijk die interesse blijven tonen. De rest wisselt.

 'Influencer' kan ik me bepaald niet noemen. Misschien moet ik onderbroeken gaan showen. Ik krijg er accuut een lachkramp van. Iets met foto's wil ik nog steeds, maar vorm krijgt het niet. Niet op dit blog, maar er wel een beetje aan gerelateerd zonder in de obligate vakantiekiekjes te blijven steken. Iets voor als ik tijd over heb?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten