zaterdag 27 juli 2019

Kneden

 Wat maandag is voor de week is zaterdag voor het weekeinde. Het is weer zover. Weer een week/weekeinde gehad. Zien wat we van deze week/dit weekeinde gaan maken. Het verschil is, dat de plannen voor de week meeromvattend zijn dan de ideeën voor het weekeinde, als die er al zijn. Soms is het weekeinde een uitloop van de week, soms is het een voorbereiding op de week en soms is het wat het zou moeten zijn, nl iets eigens.

 Waar het met dit weekeinde heen gaat, staat nog niet vast. De lunch is bereid. De afwas gedaan. Het weer naar wens. De basis ligt er. Enkel de rest van de invulling nog. Ik zal niet aan het opsommen van de schier eindeloze mogelijkheden qua invulling beginnen. Ik zie wel wat op mijn bord valt na de lunch. Zonder artikel "Wat te doen op een verloren zaterdagmiddig." wordt het natuurlijk moeilijk zo niet onmogelijk om iets van de dag te bakken.

 Geen zin om een partijtje overdadig te zweten, dus de tuin mag wachten tot aan het begin van de avond. Het zou leuk zijn om hier binnenshuis een stel horens te pakken te krijgen. Ergens is er iets van een wil. Nu alleen de richting nog. Iets met resulaat, niet met meer rotzooi als resultaat dan er nu al staat. Minder dozen, meer ruimte. Dat zou een aardige mantra voor de komende tijd zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten