dinsdag 30 juli 2019

Blogsels

 Zò, dat was januari. Is dit de aanloop naar de inmiddels bekend najaarshausse in blogbijdrages? Een all-time-high gaat het niet worden, maar ik ben desondanks deze mnd redelijk tekeer gegaan op het blog en heb bovendien nog twee dagen te gaan. In theorie kan ik die 156 nog best halen, zelfs zonder flauw te doen en de stukjes bijv. per alinea te publiceren.

 Maar niet aan beginnen, zelfs niet aan denken. Geen prestatiedrang meer en zeker niet in het blog. Het loopt of het loopt niet en deze mnd liep het gewoon aardig. Waaraan dat ligt, zou ik niet weten. Ben ik eigenlijk ook niet mee bezig, want dan ga je voor je het weet aan de slag met optimaliseren van de blogcondities met geen andere bedoeling dan er zoveel mogelijk bijdrages uit te persen. En dat is dan misschien geen prestatiedrang sec, maar zit er ook niet ver vanaf.

 Ik heb me zelfs een paar keer afgeremd deze mnd. Zeven bijdrages op één dag vond en vind ik meer dan voldoende. Dan is het ff afkicken als je lekker bezig bent of gewoon doorgaan en wat meer is meenemen in de bijdrage van de volgende dag. Als alles zo lekker in stukjes is te vatten, kun je ze natuurlijk beter in een wachtrij plaatsen dan domweg omzeep helpen. Voor je het weet heb je blanco dag en wil niks gevangen worden in woorden.

 Zelfs over het bloggen is te bloggen en dan niet wat je op het internet wel tegenkomt 'Hoe je het meeste met je blog kunt verdienen'. Dan moet je eerst een 'produkt' hebben en zo zie ik me toch echt niet. Toch ga ik misschien eens (tijdelijk) advertenties toestaan, alleen al om te zien wat de algoritmen van Blogger/Google van de inhoud van het blog bakken. Maar zo heb ik nog wel meer wilde plannen, die zeer ws ook 'wild' blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten