donderdag 18 juli 2019

R'ig

 De rust is weer gekeerd. Nu aan de slag met de 'r' van resultaat. Dat is wat al weer weken mist. Ik moet dat beter zien te verdelen. Itt het geploeter erheen is het het resultaat wat voor mij het meeste telt. Steeds weer resultaat. Bingo! In the pocket! Op naar de volgende score. En het liefst minstens één resultaat per werkdag. Van iedere dag 'iets' naar iedere dag resultaat. En natuurlijk telt niet alles. Afwas, koken ed vallen vanzelfsprekend af. Dat zou te gemakkelijk zijn.

 De klussen die er toe doen, moet ik zien op te splitsen in étappes, die op zich staand als een resultaat te bezien zijn bij afronding. Ik weet niet. Soms word ik spontaan moe van mezelf. Het 'plan de c(h)ampagne' ontbreekt voor vandaag. Iets doen met de gisteren begonnen voorbereidingen lijkt me wel op z'n plek. Ruimen. Vuur. Dat ruimt op. Ruimte, da's pas resultaat.

 Komt bij elkaar wat zo ongeveer overal aan de orde zal komen: ruimen, selecteren, ordenen, verwerken, plek geven, klaar. Gaat vast niet allemaal in één dag lukken. Mn die plek zal zoeken zijn. Dat vuur daarentegen zou geen probleem moeten zijn. Allez!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten