woensdag 19 juni 2019

Zomers

 Dat was alweer een tijdje geleden maar vandaag enige tijd de wereld vanaf een terras aanschouwt. Toeristen natuurlijk en mensen die met een evenement bezig waren, waar het in Sibiu van stikt in de zomer. Het ene podium is nog niet afgebroken of het volgende wordt alweer opgebouwd.

 Een wat afzijdig gelegen terras. De piata Mica is al meer parkeerplaats dan actiecentrum en daar dan een beetje in een dooie hoek. Maar niks mis met Lili's. Het is de eerste horecagelegenheid, die ik bij een uitbreiding tot meer dan de dubbele omvvang er alleen op vooruit heb zien gaan qua, nou eigenlijk qua alles. Bediening, inrichting, meubilair, kaart, keuken, etc.

 Aansluitend de tijd genomen om door het oude centrum te slenteren, een paar bouwmarkten te bezoeken en een nwe digitale camera aan te schaffen. Nog geen digitale spiegelreflex maar ook niet meer zoiets als de telefoon maar dan zonder belfunctie. Geen zin om de vakantiebestemming alleen door de lens van de camera te beleven. Dat heb ik al gedaan. Dat hoeft niet meer. Maar wel net iets meer speling dan een digitale Kodak-click.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten