woensdag 5 juni 2019

Update

 Een kleine opkikker uit onverwachte hoek? Net bedacht dat ik mijn hoofd niet meer wilde gebruiken vandaag en een ritje kiezen in ETS2, begint Steam met het updaten van het programma. Soms, normaal gesproken bedoel ik, is dat in een paar tellen gepiept. Nu zegt de popup, dat het bijna een half uur gaat duren. Dat kan alleen de lange verwachte update zijn met nwe wegen, Sicilië Sardinië erbij en nog meer verbeteringen en aanpassingen. Helaas niet mijn thuisland en Bulgarije, dat wordt een uitbreiding waarvoor betaald zal moeten worden. Nu wel ff hopen dat de donkere lucht buiten geen onweer in de komende 16 minuten brengt. Dan moet de stekker eruit en straks alles weer overnieuw.

 Iets nieuws, hoe onbenullig het ook lijkt, is wat ik op het ogenblik goed kan gebruiken. Zien dat ik de overmacht aan zwartgalligheid in mijn gedachtenstroom verdund krijgt.

 Nog 12 minuten. Ik kan niet zeggen, dat ik een voorgevoel had, maar bij de laatste aankomst heb ik niet direct een nwe lading aangekoppeld, wat ik normaal gesproken wel doe. Nu is het afwachten of vanuit de plek waar ik ben (Graz) al direct iets aangeboden wordt waardoor ik de toevoegingen en/of veranderingen direct kan bewonderen.

 Nog 6 minuten en 19 seconden. Het is toch een beetje een Sinterklaasgevoel, waarmee ik nu op het opstarten van het spel zit te wachten. Moet een rare voorstelling zijn voor mensen, die hier helemaal niet mee bezig zijn. Vroeger zeiden mijn ouders dan altijd "Hoe ouder, hoe gekker." als iemand op leeftijd niet op de platgetreden paden bleef.

 Nog 3 minuten en 28 seconden. Had verwacht, dat men langer bezig zou zijn met de publiek toegankelijke Bèta-fase, waar ik me niet aan gewaagd heb. Blijkbaar geen grote problemen.

 Nog 57 seconden. Doeiiii

Geen opmerkingen:

Een reactie posten