zondag 16 juni 2019

Bevatten

 Het ongeluk spookt door mijn hoofd. Die jongen heeft hier jaren gewerkt aan de verbouw van deze plek. Liever lui dan moe maar sociaal gezien niks mis mee. Hem nog een keer met spoed naar de eerste hulp moeten brengen, omdat hij de werkende kettingzaag tegen zijn buik had gekregen. Gelukkig had die buik een hoop overtollig spek.

 Ik zou 'm niet inschatten als het type kamikaze-piloot, die je hier met regelmaat op de weg tegen komt. Nog niet zo lang geleden weer half in de berm tot stilstand gekomen, omdat iemand dacht, dat ie z'n voorganger nog makkelijk voorbij kon, voor ik er aan zou komen. Of al die pseudo-coureurs die bij een bocht naar links de helft van jouw rijbaan in beslag nemen. Nee, eerder een beetje een dommige goedzak.

 Met een beetje pech, hadden we gisteren bij zijn vader gezeten op het moment, dat het ongeluk gebeurde en hij het bericht kreeg .... Kun je achteraf natuurlijk vanalles van maken, maar ik had daar gewoon niet zoveel zin in en wilde de tijd benutten om in de tuin bezig te zijn ipv sociaal. Maar blij toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten