donderdag 20 juni 2019

Abnormaliseren

 Weer ff een normale dag en gelijk de laatste voor de komende anderhalve week. Het blog waar het blog hoort en de dag verder ws gevuld met huishouden, koken en natuurlijk iets in de tuin. Nog genoeg onkruid te verwijderen. Gisteravond eindelijk contact met het hotel. Begon bijna te twijfelen. Russen en belazerd worden zit kennelijk dicht bij elkaar in mijn beeldvorming. Verder speelt het weekje weg niet zo. Niks geen spannende voorvreugde. Meer de overtuiging dat het een aangenaam uitje gaat worden. Waar ik dat op baseer, zou ik niet weten. Gewoon ff helemaal wat anders en toch niet zo compleet anders, dat het meer op een dierentuinbezoek lijkt dan op een stedentrip. Het gewende maar dan net iets anders.

 Straks over mijn nwe camera buigen. Eerst natuurlijk opladen. Wat niet tegenwoordig. Je zult zien, dat ik uiteindelijk weinig gebruik ga maken van de extra's. Is bijna altijd met alle elektronica in mijn leven. Aan - Doen - Uit. Is de gemiddelde gebruikssequentie. Betekent, dat ik bij onregelmatig gebruik een afwijkende handeling op moet zoeken in de gebruiksaanwijzing. Wat me teveel werk is. Waardoor ik maar wat aanklooi of het meestlal laat zitten. Wat de handelingen verder beperkt tot de standaarden, etc.

 Maar leuke zo'n nwe gadget èn wat belangrijker is, nu kan ik proberen om de vlek op de binnenkant van de lens bij het andere camera-tje te verwijderen zonder bang te zijn, dat ik op het laatste moment aangewezen ben op mijn telefooon. Eigenlijk was dat de enige concrete drijfveer voor het nwe ding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten