zondag 16 juni 2019

Consequenties

 Net geen achtien ... en dan al een punt gezet krijgen achter je leven. Volgens mij kan die jongen/man het beter ook niet overleven ipv straks uit z'n coma ontwaken. Dat gun je dan weer z'n ouders niet, maar toch. Nog geen jaar 18. Sinds een half jaar of zo z'n rijbewijs. Eénzijdig ongeluk met een elektriciteitpaal die hier om de zoveel meter in elk dorp staat. Vast en zeker niet te langzaam gereden. Notabene in een Volvo. Natuurlijk een wat oudere versie, maar dingen dingen staan toch bekend als stevig en veilig. Natuurlijk alles bij normaal gebruik.

 Hoe komt zo iemand straks terug in de gemeenschap van Agnita en omgeving. Vergeet men zoiets? Slijt de herinnering door de jaren? Het grootste restaurant in het dorp schijnt bijeen verdiend te zijn over de ruggen van jonge meiden, die onder valse voorwendselen oa in Spaanse bordelen aan het werk werden gezet. Een andere tent met giga zwembad is met drugsgeld gefinancieerd. De eigenaar vertoeft nog steeds in een Spaanse cel. Z'n zuster runt de tent. Iedereen weet het, maar men heeft er weinig boodschap aan.

 Mocht de chauffeur het overleven, raad ik 'm aan om de draad van z'n leven elders op te pakken en z'n kop hier niet meer te laten zien. Volgens mij is men niet in alle gevallen zo coulant als met drugs en prostitutie en zeker niet als er geen berg geld tegenover staat, waarmee gestrooid kan worden. Ik heb met de aannemer te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten