vrijdag 14 juni 2019

Opvang

 Kennelknoop doorgehakt. De tweede plek, die eigenlijk de eerste was, is stukken hondvriendelijker ingericht. Itt tot waar we al zijn geweest, waren er hier ook honden aanwezig, die door mensen ter overnachting voor één of meerdere dagen waren gebracht. Direct maar afspraken gemaakt. Is tenminste een deel van de oppas geregeld. Nu de rest nog. De andere honden, de katten, een beetje de tuin èn niet te vergeten al die potplanten.

 Heb je alles in potten, wens je je een tuin. Heb je een tuin, poot je alles in potten. Of het iets met de vrouwelijke logica te maken heeft, weet ik niet, maar ik kan het niet volgen. Was met Yoland in Frankrijk precies hetzelfde. Kun je planten in de volle grond zetten, zet je ze in een pot en dwing je jezelf tot een strak regime van watergeven. Een zorgdrang van kinderloze vrouwen? Ik doe maar een gooi.

 Mag hopen, dat degene die al vaker de honden van voer heeft voorzien bereid is tot extra werk. Weet niet of dat misschien tegen het heersende wereldbeeld ingaat van de gemiddelde man in deze contreien. Honden uitlaten en planten water geven. Met een beetje goede wil weten we morgen meer en als we pech hebben, moeten we hard in de benen voor wederom een alternatief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten