donderdag 13 juni 2019

Keuzes

 'Seks of tomaten?' Rare combi? Misschien. Toch schoot me dat laatst te binnen toen ik weereens een collega van Mariana tegenkwam. Slanke dame, wat hier echt uitzondelijk is boven de 25, ruim over de 50, een doorgerookt stemgeluid, wilde krullenkop van nature maar dat wel geblondeerd, een kop groter dan ik en, hoe zal ik het zeggen, nog aardig knapperig om te zien. Ook erg met zichzelf ingenomen. Ze vrgt me altijd, als ze me ziet, om een man voor haar te vinden. Die heeft ze ooit gehad, want minimaal één dochter en heeft ze, blijkt, ook nu, maar schijnbaar telt die man niet.

 Mariana en ik verschillen in heeeeeeel veel zaken, vaak diametraal tegenovergesteld, maar het kan dus nog erger. Zij in presentatie een aardig met zichzelf ingenomen wereldse 'vamp'. Hij een boerse ritselaar, die het volgens mij wel naar z'n zin heeft in het leven. Leeftijdverschil is moelijk te bepalen. Hij lijkt ws ouder dan hij is en zij doet zich jonger voor dan haar werkelijke leeftijd.

 Hoe komt zoiets bij elkaar ??  En hoe beklijft dat, als zij hem altijd weer neerzet als 'bij gebrek aan beter'? Hij kookt voor haar, houdt naast zijn eigen plek ook haar tuin bij en klust in haar huis. Blijkbaar mist ze iets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten