vrijdag 28 juni 2019

Terugkomst

 Gisteren begonnen de fantasieën over wat allemaal mis zou kunnen zijn bij aankomst in Coves. Niks gehoord, dus eigenlijk moet alles in orde zijn. En wat kan er nou allemaal misgaan? Nou, een hoop. Maar niet dat wat ik me al bedacht had. Prada was onwennig maar overduidelijk blij. Bobby mn blij. Sissi kwam van de zolder vandaan en Snoepie had blijkbaar kans gezien om de binnenplaats te verlaten en zat miauwend voor de poort naar de tuin en wilde naar binnen. Itt Sissi past hij niet tussen de spijlen van de poort door. Bloemen zagen er op het eerste oog goed verzorgd uit. Misgegaan was het in de tuin. Een noodweer had de tomatentunnel van z'n dak ontdaan. Lullig vanwege de moeite die dat ding al heeft gekost, maar het gooit mijn leven niet overhoop. Werk aan de winkel de komende dagen.

 De eerste étappe van de terugkomst valt niet tegen. Morgenavond de twee andere gezusters. Ben benieuwd, hoe dat op elkaar reageerd als het na een week weer bij elkaar komt. En zondag de heuvel op. Dan zijn 'we' (hopelijk) weer allemaal bij elkaar.

 Dani, onze lokale oppas heeft het weer goed gedaan. Het is een van de weinige, eigenlijk de enige in de tijd dat ik in Roemenië verblijf, die gewoon doet, wat hij belooft. Hij rijdt daar nb 28 km (vv) voor en dat tweemaal per dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten