zaterdag 8 juni 2019

Zoekplaatje

 Idee werkt. Halfuurtje werk. Hier en daar moet nog wat, maar dit is beter in verhouding tot de bedoeling voor deze zomer, dan wat ik me eerst bedacht had en -terecht- tegen aan hikte. Geduld en een beetje vertrouwen in eigen denkkracht. Ik zou blij en tevreden moeten zijn. Ben ik niet. Het is alsof ik in een zinkput staar, die nodig leeggeschept moet worden. Vreemde dwarsheid. Absoluut niet onbekend, maar ik heb er nog steeds geen verklaring voor.

 Maar oké, dit was weer een aanloopje. Lukt het nu niet, lukt het later een keer. Na de honden nog een andere poging met het tweede klimrek voor de augurken. Dan is de tuin weer een stap verder, weer een keertje 'af' voor dit jaar, maar die lat kan makkelijk nog hoger. Maar dan tussen de bedrijven door. Kan me de komende week oriënteren op geheel andere zaken. De klusruimte blijft het meest voor de hand liggen, al zal dat in eerste instantie meet- en tekenwerk zijn. Zonde om daar mooie dagen aan te verspillen. Dat is meer voor de avond.

 Het werk in de komende weken gaat een mix worden, denk ik. Spullen, die nu niet direct gebruikt of aan gewerkt gaat worden uit de weg ruimen, hout hakken, gastenhuis leegruimen, hondenkennel toegankelijk maken, etc, etc en nog meer etctera's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten