woensdag 12 juni 2019

Actief

 Stoppen met bezig zijn, omdat je niet meer goed ziet wat je doet .... dat zijn de dagen, waar je er meer van zou moeten hebben, als je het wilt. Een beetje op-af vandaag, maar om direct alles perfect te willen, lijkt me je hand overspelen. We zitten al met al weer in het goede spoor. Dat doet deugd. Meer dan zo'n paar woorden weten uit te drukken.

 Natuurlijk wil ik meer en sneller, dat is zoiets als het gegeven, dat het altijd beter kan. Ondanks het feit, dat ik het moet doen met twee handen, lukt het om tevreden te zijn met wat voor elkaar wordt gebokst. De tomatenplanten zien er bijvoorbeeld prachtig uit. Dat compenseert meer dan volledig het gehannes met de tunnel.

 Ik heb er niet eens zo lang tegen aangehikt. Het me vorig jaar bedacht en dit jaar gedaan. Er zijn zaken in mijn leven, die jaloers worden bij het idee. De tuin lijkt de bezigheid te worden, die het stokje van het (ver)bouwen overneemt. Wat ik bedenk, realiseer ik. Het is werken, maar het staat me niet tegen.. Dat werkt anders bij die paar dingen in mijn leven, die heel wat minder werk kosten om te doen, maar die me op de een of andere manier zo tegen staan, dat ze almaar vooral niet gebeuren. Alles bij elkaar een paar weken werk en daar al jaren (niet) mee bezig .... Ach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten