dinsdag 11 juni 2019

Voorsorteren

  Mooi werkweer. Niet te koud, niet te warm. Niet te nat, niet te droog. Niet te zonnig en niet te grijs. Overal tussenin. Prachtige dag om in de tuin bezig te zijn, maar dat zat en zit er niet in vandaag. Huishouden en weer achter een hondenkennel aan. Ben benieuwd.

 Er staat een warm en zonnig weekeinde voor de deur. Die voorspelling is al dagen stabiel. Heb je mooi de tijd om in het kader van de voorbereiding op tijd om te schakelen. Zorgen voor genoeg ijsblokjes is natuurlijk één van de hoogste prioriteiten. Gisteren droge witte wijn, of wat daar voor door moet gaan, gekocht. Dat is altijd weer ff afwachten. Het zijn zoete kauwen hier. Parasol opzetten is een goede twee en dan zou het zwembad plonsklaar moeten zijn, maar dat is het niet. De soep is nog wintergroen, maar chloor doet wonderen. Mooi werkje voor morgen of overmorgen.

 Kan makkelijk tussen het tekenen en berekenen van de inrichting van de werkruimte door. Dat is, denk ik, toch de beste plek om met het klussen te beginnen. In het kader 'van het een komt het ander' zit ik ws al voor het weekje weg door het hele huis te klooien, maar dat moet dan maar ff. Het lijkt haast onwaarschijnlijk, dat het gereedschap en andere kluszooi een definitieve plek gaat krijgen, aangekomen is, bijna dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten