maandag 13 augustus 2018

Vooruitzicht

 Zoooooo, werklui??? Dacht dat het vakantie was deze week. Komt morgen nog een extra kracht ook om de muren te stuccen. Iets van mijn drammen overgekomen? Alle kleine beetjes helpen, zal ik maar zeggen. Misschien aardig als ik zelf ook iets meer doe dan alleen bezig zijn met de constatering, dat er een hoop moet gebeuren.

 Maar niet vandaag, niet morgen en niet vrijdag, zaterdag of zondag. Vooralsnog dus de mogelijkheid van twee normale dagen om vooruitgang te boeken. Twee dagen waar er nog iets tussen kan komen naast de vijf waarvan het al bekend is, dat andere beslommeringen de dag in de beslag gaan nemen. Twee van de zeven. Dat schiet niet echt op. Omgekeerd zou beter zijn. Is dat de nwe queeste? De normalisatie van mijn dagen. De laatste te nemen horde waarna alle sluizen open kunnen, de hekken van de dam en het leven kan beginnen?

 Met een beetje gevoel voor drama zou je dat kunnen stellen. Maar drama of niet het lijkt me een genot als alles eindelijk eens een plek kan krijgen en ook duidelijk wordt, waar eventueel gewoon geen plek voor is en dus weg kan of moet. Het einde van het dozentijdperk, de zooi zichtbaar en onder handbereik en voor Mariana een einde aan het 'misschien ligt het in 24'. Bovendien de binnenplaats hondenproof zodat die beesten niet de hele dag opgesloten hoeven te zitten en je d'r op de raarste plekken bijna je nek over breekt. Kortom vrij bewegen voor de honden en onszelf en ook van de laatste kamers iets leuks maken ipv een veredelde opslagplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten