vrijdag 10 augustus 2018

Nippertje?

 Bijna een dode op mijn conto. Niet eigen handig maar dank Bobby. Ook geen mens dus, maar daarmee is het niet direct zoveel minder vervelend. D'r zijn meerdere gegadigden maar helaas beperkt hij zich niet tot zijn eigen formaat. Sterker nog, dan gebeurd er niet zoveel tenzij de hele club er bovenop springt.

 Nee, zoiets wat je met gemak een paar meter verderop kunt trappen, bovendien mank en volgens mij zo goed als blind. Tja, het is niet wat je een eerlijke partij zou kunnen noemen. Helaas heb ik moeten constateren dat dat een wat minder puntje in 's honds karakter is. En het blijft niet tot Bobby alleen beperkt. 'Laf' noemen wij zoiets. Categorie 'Kopschoppers' op een uitgangsavond. Een doodgoeie lobbes naar mensen maar een kleine ramp met kleinere soortgenoten.

 Èn, of het persoonlijk is, weet ik niet, maar de aanval gold de oude hond van de barmeneer. Ik zou zeggen, niet slim voor de toch al miserabele beeldvorming. Maar daar sta je dan met zes honden waarvan er vijf een bejaarde knakworst op poten naar het leven staan. Na een paar keer weinig vriendelijk door elkaar te zijn geschud door Bobby viel het slachtoffer in de greppel. Dat maakte de situatie iets gemakkelijker. Ik kon over hem heen gaan staan en de meute, waarvan twee aan de lijn, op afstand houden. Er zijn makkelijkere klussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten