zaterdag 25 augustus 2018

Jaarscore

 Het is bijna september. Het moment waarop een jaar geleden ineens interesse voor het blog uit Italiaanse contreien bleek te komen. Heftig interesse qua pageviews vergeleken met de 'normale' dagelijkse scores. Twaalf mndn waarin uit het vrijwel niets, er zal voordien vast al wel een pageview in die hoeken gescoord zijn, op een paar honderd pagina's na Nederland van de eerste plek gestoten had kunnen zijn, en dat zijn getallen die in bijna 7 jaar tijd verzameld zijn.

 Ik probeer me er minder over te verwonderen, maar minder wonderlijk wordt het er niet door. En vandaag dwars tegen de tentoon gespreide gewoonte van verschijnen -om de andere dag- al binnen 24 uur een nieuwe bezoekerspiek uit Italiaanse hoek. De prikkeling van mijn nieuwgierigheid komt met regelmaat de overgevoeligheid nabij.

 Ik zie, ik denk en laat het er verder bij zitten. Het algehele blogbezoek lijkt de laatste tijd in de lift te zitten. Ondanks dat ik niet voor bezoekersaantallen ga, doet het me deugd. Schijnbaar zijn er mensen, die me kunnen volgen. Ik heb daar bij tijd en wijle zelf al moeite mee, dus ik weet de inzet op waarde te schatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten