maandag 6 augustus 2018

Binding

 De dames liggen uitgestrekt, en naar ik aanneem tevreden aan mijn voeten. Wat moet je daar nou mee? Is dit oprecht of wordt hier stroop gesmeerd? Ik weet het ff niet meer. Heb de gewenste batterijen niet kunnen vinden in Agnita en om alleen daarvoor naar Sibiu te rijden is ook zo wat. Geen extra training dus anders dan aan de lijn houden. Iets wat naar mijn idee niet het gewenste effect heeft/geeft.

 Uitgeteld zijn ze, dat is duidelijk. Rosa na een halve en Prada na een hele dag struinen. Meer dan tweemaal per dag een half tot een heel uur met ze er op uit gaan, zie ik toch echt niet zitten. Ik grossier nou niet bepaald in overtollige uren. Op een accoordje gooien zit er helaas ook niet in. En kwamen ze nog direct of binnen een uur terug, zou ik er nog mee kunnen leven. Maar iedere keer halve of hele dagen weg zijn, werkt niet. Waar zijn ze? Wat doen ze?

 Ze zijn niet aggressief maar de gemiddelde persoon hier is niet echt gecharmeerd van loslopende honden en de honden zijn niet gecharmeerd van loslopende mensen. Dat vereist iets meer inlevingsvermogen dan het "Ga weg" of zoiets, waartoe de menselijke reactie hier meestal beperkt blijft. Tob, tob, tob alsof er niet al genoeg te tobben is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten