vrijdag 31 augustus 2018

Drukte

 Het zou zo op het eind van een niet-verkeerde mnd iets enthousiaster mogen. Maar als ik de blogbijdrages niet via een voice-converter al babbelend tussen andere bezigheden door het internet op ga pleuren, moet ik vooral gewoon ff de tijd hebben om ze in te kloppen. Gisteren de hele dag met een aanpassingsklus van een bestaande situatie bezig geweest, niet eens bij mezelf, en vandaag in Sibiu rondgehangen.

 Tijd kun je maar één keer besteden, dat blijft een nare bijkomstigheid. Geen terugspoel-mogelijkheden, aanvullingen noch het over doen. Gisteren was dat nog geen probleem, maar vandaag begint dat dan toch een beetje te wringen. Maar eerst mijn blogbeleving vormgeven en daarna naar Sibiu gaan staat garant voor een late terugkeer. Niet dat een vertrek zonder aandacht van het blog automatisch een tijdige terugkeer op het honk tot gevolg heeft. Vandaag al bij tienen de deur uit maar desondanks pas na vijven weer in Coves.

 Had niet gehoeven, maar dan reken ik ff buiten Mariana. Behalve een lunch moest er vandaag ook in winkels gesnuffeld worden. Het kriebelt blijkbaar. Al veel te lang geen nwe schoenen en nog langer geen nwe kleding gekocht. Er zouden kilo's verdwijnen voordat de winkelbezigheid weer opgenomen zouden worden. Het tegendeel is het geval. Dat maakt het niet makkelijk om het zelfbeeld in de feitelijke realiteit gewurmd te krijgen. Maar waar een wil is, is een weg en centen moet rollen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten