vrijdag 24 augustus 2018

Handbereik

 Lunch in Veseud. Prachtige plek. Nog net iets aangenamer dan Coves. Zoiets als de tuin-/achterkant in Coves maar net iets ruimtelijker. Opener. Je kunt verder kijken. Het is ook stiller. Minder dorp in- en uitscheurende mafkezen vergeleken met Coves. Heb je zo aan de ingang van een dorp. Zal minder worden als gaten in het asfalt beginnen te vallen. Ik zie de weg in Coves de eerste tien jaar niet opnieuw geasfalteerd worden.

 Uitblazen op hemelsbreed 12 (?) km van Coves. Geen verkeerde luxe. De zoveelste plek in Agnita en omgeving met toeristische aspiraties opgezet met Europese steun. Blijkbaar is de EU geïnteresseerd in het mogelijk maken van privé-initiatieven. Commerciële toestanden notabene. Ik ga me daar maar niet mee bezig houden. Itt tot het Pension in Agnita zit er hier nog iets van het bewaren/in stand houden van cultureel erfgoed in. Als je het wilt zien tenminste. Maar maakt niet uit. Je hebt altijd het slag volk, dat net iets beter de weg weet te vinden cq de betere contacten heeft dan de gemiddelde krabbelaar.

 De plek is met smaak opgeknapt. De bediening is erg vriendelijk. De keuken beter dan de doorsnee van Agnita. En zoals gezegd is het hemels gelegen. Genoten en geheel gevrijwaard geweest van noodzakelijkheden of de noodzaak deze niet te willen zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten