dinsdag 24 april 2018

Ontbijtindruk

 Geen ontbijtbuffet vanochtend. Koffie is meer dan voldoende. Lekkere koffie. Koffie met voldoende melk. Dat zat er bij de Cimbali automaten gisterochtend niet in. Zelfs de Latte was me te sterk. Nergens echter warme melk te zien. Dus maar gevraagd. Moet kunnen met de sterren waarmee ze mee strooien. De beste man wist ff niet waar hij het had, keek me met een mengeling van verbazing en irritatie aan en zei: 'Alleen op speciaal verzoek'. Nou dan bij deze dus. Nog even gewezen waar ik zat en niet veel later een kannetje warme melk gekregen, van een formaat waar een tweede niet verkeerd was geweest. Dat heb ik hem maar niet aangedaan.

 Het buffet viel een beetje tegen. In vergelijking met de herinnering dan. Verder was het een bulk aan overdaad. Vroeg me dan ook af, waar die verminderde indruk vandaan kwam. De zaal was minder imposant. De ruimte was opgedeeld in met elkaar communicerende delen. Geen één groot geheel meer. En het buffet stond niet meer als een eiland in een zee van tafeltjes maar was naar één kant verplaatst. Nog steeds 4 stukken van elk een meter of tien met alles denkbare in de aanbieding.

  Zonder het totale aanbod echt in me op te nemen, heb ik wat groente en fruit, kaas, broodje, een ei, verse jus en de te sterke koffie genomen. Ja, de presentatie maakt een hoop uit. Was dit mijn eerste kennismaking geweest, zou mijn indruk het geheel niet naar de eerste plek in mijn hotelervaringswereld hebben getorpedeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten