dinsdag 10 april 2018

Inhaalslag ...

 Een beroerde nacht maar dat paste wel bij mijn beroerde toestand. De winter goed doorkomen en in de lente voor de bijl gaan. Ach, het leven. Dikke strot, verstopte neus en een hoofd dat best nog wel eens als boksbal gebruikt zou kunnen zijn. Met die combi draai je geen aaneengesloten nacht slaap. Het voelt aan alsof ik geen oog dicht heb gedaan, maar dat is onzin. Een nacht in intervallen en niet van twee uur, die ken ik, maar met een riedel extra tussenstops.

 Vooralsnog geen aannemer. Een geluk bij een ongeluk. Weer eens niks laten horen. Ik zal me niet druk maken over het achterwege blijven van een bericht van verhindering. Ik kan nu zo weer mijn bed in, mocht ik dat willen. Dat komt me goed uit. Zie ik vanmiddag of ik tot enig ruimwerk in de schuur in staat ben. Echt van alle kanten verkeerde timing.

 Hoe was het ook weer? Na de Pasen alles anders? Ja, maar niet op deze manier. Dat anders was anders bedoeld. Swingende activiteit, aanstekelijk enthousiasme, een stimulerende flow, daadkracht ... Had meer zoiets in mijn hoofd. Niet in dat hoofd van vandaag. Vandaag moet ik het van de benen hebben. In de benen komen kan wonderen doen. Met een klein wonder ben ik voor vandaag tevreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten