donderdag 5 april 2018

Gedub

 Vier reutjes houden en de teefjes ruimen? Of maar twee? Indien twee, dan welke twee? Is gevlekt zijn een pré? Of wordt het tweemaal Sophie's choice?  Eenmaal gevlekt en eenmaal min of meer egaal. Waarom de dametjes direct opofferen en zo niet allebei dan de  kleine wel en de grote niet of net omgekeerd? Wat ik gisteren al vreesde, blijkt waar. Denken werkt niet.

 Loten ook niet, want stel dat twee overhouden het doel is, dan bestaat ondanks het dubbele aantal van het mannelijke geslacht de kans, dat de dames het pleit in hun voordeel beslechten. Dan maar grabbelen à la Lingo? Ook niet of niet meer. Ik weet al, dat er verschil in grootte is en ook de vachtjes voelen verschillend aan.

 Ik vrees, dat ze allemaal een kans gaan krijgen en ik de zwarte piet bij mezelf neerleg. Castreren voordat over 7 of 8 mndn dezelfde vrg weer speelt. En dan direct de twijfel .... ook de teefjes?

 Ik heb met mijn eigen twee dames, het aanlooptrio en het erfenis-duo meer hond dan me lief is. Daar kan vast meer bij, maar ik moet daar echt niet aan denken. Het moet dus wel allemaal geplaatst worden. Misschien toch maar ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten