vrijdag 20 april 2018

Afgewerkt

 21:57 en eindelijk op mijn gat zonder dat ik nog iets wil, laat staan moet. Zes uur met een aantal ruime onderbrekingen weinig soepel maar gecontroleerd met de kettingzaag tekeer gegaan. Bij eleven begonnen en tegen negenen was er eindelijk tijd voor de innerlijke mens. Had eerder gekund, maar dan met het risico, dat ik niet meer in de benen wilde. Morgen zien of het rechtopstaan een beetje wil, als ik onder het dekbbed vandaan schuif.

 De resterende 60% (b)leek meer toen ik eenmaal aan de slag was. Maar geen gedoe met derden. Lekker aanklooien in mijn eentje en een hoop gedaan. Behalve dat de olie voor de ketting op was, had ik het tegen achten ook wel gezien. Rest voor morgen nog een uur of twee werk en dan natuurlijk de zooi opruimen.

 Of we meer wilden vroeg de boswachter of -beheerder toen hij voor zijn bani kwam. Loop je eerst een jaar te zeuren om hout, zie je het overal geleverd worden behalve bij jezelf en dan weet de beste man ineens niet van ophouden. Ik kan best nog een lading hebben, maar enige hersteltijd kan geen kwaad. Niet volgende week hetzelfde grapje nog een keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten