vrijdag 9 februari 2018

Voortvarend

 Boodschappendag. Geld uitgeven aan lekkere en leuke dingen. Vrouwlief bij de kapper annex schoonheidspecialist gedropt en onbekommerd bijna vier uur mijn gang kunnen gaan. Dat je mensen zoveel uren aan je lijf kunt laten wriemelen .... het zou niet aan mij besteed zijn. Haren 'knippen' is nog net te doen en dat kost tegenwoordig maar net iets meer dan vijf minuten.

 Iets met de laatste glas- en spiegeltoestanden voor de bad- en slaapkamer proberen te doen, maar dat wilde niet lukken. Deels door de taalbarrière en deels door de ongewenste ophangsystemen. Niet iets waarbij de spiegel een centimeter van de muur blijft. Da's vragen om schoonmaakproblemen.

 Ook de Doe-het-zelf-super had niet alles in voorraad, waar ik voor kwam. Gelukkig wel het voer voor de honden. Zeven honden eten je de oren van het hoofd. Hoe doen opvangadressen dat waar snel tientallen honden rondlopen?

 De normale supermarkt had deze keer wonder boven wonder al het gewenste op voorraad. Dat is eerder uitzondering dan regel. Bovendien ontzettend irritant als je iets gevonden hebt, waar je tevreden over bent, en je het de keer daarop niet meer kunt vinden. Dat geldt voor bier, sterke drank, douchegel, koffie, suiker, thee, jus d'orange .... noem maar op. Maar ditmaal niet dus. Dan loop je fluitend je karretje te vullen. Ipv ergernis over de tijd die verloren gaat aan het zoeken naar, heb je tijd over om de inhoud van de schappen te bekijken, waar je normaal gesproken geen blik op gooit.Ijsje toe en tevreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten