woensdag 14 februari 2018

Jailbreak

 Geen gewandeld vanochtend. De honden hebben genoeg beweging gehad in eigen beheer en mijn hoofd heeft er niet zo'n trek in. Het zou leuk zijn als de honden het als een soort straf zouden ervaren, maar zo werkt het vast weer niet. Geholpen door inbrekers waren de uitbrekers vanochtend pleite. Honden binnen houden vereist andere technieken, dan als je honden buiten zou willen houden. Nu is dat laatste niet echt de bedoeling, want waarom zou een vreemde hond moeite doen om ergens binnen te dringen waar meerdere honden rondlopen. Dat is masochisme en alleen begrijpelijk als het een reu is wiens kop door een loopse teef op hol is geslagen.

 Voor Flokkie en mn Bobby is dat een ander verhaal. Die komen 's avonds niet altijd mee naar binnen, bedenken zich ergens in de nacht en duwen dan van buitenaf de gebarricadeerde pallet voor de achterdeur weg. Doordat het gewicht aan de binnenkant staat kan de pallet van de andere kant gekiept worden als de je maar lang genoeg probeert. En dat kun je met een gerust hart aan de honden overlaten, mn Bobby is een doorzetter en heeft de benodige kracht

 Kortom de pallet is vannacht weer 'ns z'n blokkeringsfunctie verloren en natuurlijk was Prada pleitte. Buitenkansje nu na de laatste wijziging de schutting niet meer vanzelfsprekend te passeren is. En niet alleen Prada. Dit keer was ook Rosa d'r vandoor. Moet ik nu toch nog serieus aan de slag? Gewoon 's nachts permanent achter slot en grendel, kan natuurlijk ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten