zondag 18 februari 2018

Verwachting

 Spannende week. Gaat de Peugeot gereanimeerd worden of afgeschreven. Ga ik weer een beetje in de klusbenen komen of blijft het aanmodderen. Er zijn de nodige (kleine) opstapjes links en rechts, dat zou moeten helpen. Anderzijds zijn er, neem het autoverhaal, ook ongevraagde voordringers. Morgen behalve naar de garage ivm de voortgang ook naar de dierenarts voor de nieuweling. Die krabt haarzelf een ongeluk vanwege een of andere huiduitslag of parasiet. Ook maar direct een afspraak voor Prada maken en een oplossing bedenken voor het transport. Door het gedoe met de auto ben ik ook bij haar inmiddels over de planning heen. Haar tweede loopsheid hangt ergens in de lucht. Daar zit ik niet op te wachten. Dan maar zoiets als een kattenmandje, maar dan groter. Het bestaat en lijkt me een ramp voor de honden, maar onervaren honden in mijn 'zondagse' auto zonder vorm van bescherming van het binnenwerk lijkt me een ramp voor mij.

 Morgen kun je dus al gevoegelijk vergeten qua klussen. Donderdag gaat verloren aan boodschappen, vrijdag aan koken. Deze week staat of valt dus qua klusmogelijkheden met de dinsdag en de woensdag. Magere mogelijkheden. Kan me in elk geval niet overwerken. Is dat interessant ? Niet bepaald. Niet eens voor mij, laat staan voor anderen. Mijn schouder kan een klopje verdienen als de rest een beetje wil meewerken.

 Zo een eind de avond ingerold lijkt het altijd minder zwaarwegend dan in de loop van de dag. Dat niks meer hoef cq kan maakt het lichter verteerbaar, dat je ook werkelijk niks doet. Nou ja, niks, niet die dingen die je zou willen doen of waarvan je vindt, dat je ze eindelijk eens van je lijst zou moeten kunnen schrappen. Het bakken van een appeltaart valt daar niet onder. Maar lekker dat ie is ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten