vrijdag 16 februari 2018

Sturing?

 Nou, daar zijn we dan. Dood geslagen. Figuurlijk slechts, maar toch. Aan het einde van je latijn omdat je het ff niet meer weet. Op zich niet zo'n ramp als je de zaken netjes gescheiden weet te houden. Helaas werkt dat nu en in mijn geval niet zo netjes. Kortom alles ligt weer ff op z'n gat. Kan ik wel weer zeggen 'dat dat niet zo opschiet' maar wat schiet je daarmee op? Gaan we voor wit? Of doen we zwart? Of gaan we opzoek naar de meest acceptabele grijstint?

 Dit is hèt moment voor een deus ex machina. Een oplossing uit het schijnbare niets. Een onverwachte wending in de gewenste richting. Plotseling en niet logisch voortkomend uit wat eraan voorafging. Wat het ook zij, zal me in feite een worst wezen. Graag een antwoord op één van de vele verstuurde mailtjes waardoor weer grip op de situatie ontstaat. Een nwe voor een koopje zal er wel niet inzitten. Ik doe het voor een goede 2e hands en dan het liefst gereviseerd. Hoeft niet voor niks, maar toch graag met minder dan drie cijfers voor de komma.

 Zoiets zou je dus moeten kunnen afdwingen. Zou moeten kunnen. Maar kan dus niet. Het enige wat je kunt is afwachten en hopen. En als ik ergens een hekel aan heb ........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten