donderdag 15 februari 2018

Incasseren

 Heb ik nou mijn middag verklooid (muv het koken) of ben ik zinvol bezig geweest. Wie het weet mag het zeggen. Ik ben er achter gekomen dat, hoewel motoren motoren zijn en diesel diesel is, d'r tig versies bestaan van onderdelen voor het vervullen van dezelfde functie. Is ongetwijfeld een open deur van jewelste, maar ik heb me zelden zo gedetailleerd met de mechanische kant van auto's bezig gehouden als de laatste paar mndn. En ik zal het ongetwijfeld al een keer gespuid hebben, maar voor mij had die kennis niet gehoeven.

 Morgen, of eigenlijk dinsdag al, had ik naar Sibiu willen rijden, het aangeschafte onderdeel bij de garage afleveren en volgende week weer mijn oude vertrouwde bakje onder mijn reet voelen. Dat gaat dus niet gebeuren. Wat ik daarvan ga vinden en hoeveel energie en tijd ik nog in het vinden van een acceptabele oplossing ga steken, daar heb ik momenteel geen idee van. Daar investeren we om te beginnen maar 'ns een nachtje in. De rest is voor morgen en ongetwijfeld verder.

 Ik merk, dat het me stoort. Dat belooft weinig goeds, gezien de geringe invloed, die ik op het verloop heb. Zien dat ik de zoveelste negatieve tegenzet morgen weet te pareren. Opwaarts was de bedoeling. Je zou het zo weer vergeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten