maandag 5 februari 2018

Gerond

 Pfffff. Net terug op het honk. Bij negenen vertrokken vanochtend. Vier lullige dingetjes repareren bij de C5 heeft de hele dag in beslag genomen. Positief puntje: geen rekening. Het dak van de Beetle is nu definitief kaduk en dat in standje open. Niet handig in februari. Auto achtergelaten. Bij de Peugeotgarage een verthaal over duizenden euro's die een injectiepomp zou kosten. Dat zou namelijk het definitieve euvel zijn. Lijkt me een beetje overdreven. Ze hadden ook iets met een motor die ze konden kopen en dan het onderdeel overzetten. Nog steeds honderden euro's maar a. voor iets teveel van het goede. Wat moet ik met een motor. En b. waarschijnlijk in nauwelijks betere staat of in elk geval van ongeveer dezelfde leeftijd als de mijne.

 Net ff gegoogled en ik kom op 4 à 500 euro, maar dan nieuw. Als het is wat ik denk dat het zou moeten zijn. Dat wordt een beetje sturen, zien dat ik de lui meekrijg en dan afwachten of ik het geleverd krijg en wanneer het ingebouwd is .... Het castratieverhaal van de honden wordt er op deze manier niet beter op. Prada in de C5 is nog te riskeren. Met lady ga ik het risico niet nemen. Voor beiden maar iets anders verzinnen en dat op korte termijn.

 Zo grijpt het ene in op het andere, gaan dagen verloren aan wachten en moet je alweer herschikken voordat je goed en wel begonnen bent. Om bij de auto's te blijven, trek je de een uit de modder om met de ander nog verder in de blubber te zakken. Tijd voor iets fris', iets vrolijks ... een pilletje, een shotje of een lijntje?? Hoe werkt dat bij gebruikers? Ik denk, dat ik eerst eens met mijn kop tegen de muur ga rammen, dan mijn stembanden tot het uiterste terg om vervolgens met een diepe zucht op mijn zitvlak neer te ploffen. Morgen schijnt vast de zon weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten