donderdag 15 februari 2018

Afstraffen

 Gisteravond even in de verleiding geweest om de ontwikkeling op het nachtelijk front een veer in de reet te stoppen en wat schets mijn verbazing, of eigenlijk niet ... vannacht was het prompt feest. Dat kun je inmiddels maar met moeite van toeval betichten. Het was maar kort, daarvoor zeer gecomprimeerd. Alles in minder dan een minuut bij elkaar gepropt met enige uren nadreunen. Ach, ach, ach, wat kun je jezelf aandoen cq dwarszitten. Het zou prettig zijn, als de ikken zich zouden kunnen enigen op een gemeenschappelijk doel met voor mij prettige invulling. Zou een hoop gezeur schelen.

 Ondertussen ligt er voor de tigste keer deze winter een aardige laag nieuwe sneeuw. Kleffe zooi die alles incl. bomen en struiken maar excl. het asfalt van een centimeters dikke wattenlaag heeft voorzien. Weer sneeuw scheppen ipv de schuur leggen of een soort deur improviseren, die de doorgang naar de vrijheid voor Prada & Co zou moeten blokkeren.

 Dat honden niet naar binnen komen is trouwens mooi niet waar. Toch frappant dat je veronderstellingen bijna sneller ontzenuwd worden, dan je ze poneert. Vanochtend liep een vreemde teef op de binnenplaats. Blijkbaar is Bobby zo populair, dat ze hem opzoeken met alle gevolgen voor mijn barricadeerkunsten vandien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten